4 maj 2013
10:00

Horndals IF

Referat: Fors IK - Horndals IF

Vinst i premiären i Div 7 Södra genom att besegra Fors med 3-4 efter halvtidssiffrorna 2-3. Första halvlek är helt OK från vår sida men visst finns det saker att slipa på. Kändes ganska lugnt då vi går ifrån till 2 måls överläge vid två tillfällen i första halvlek. Tyvärr får Fors lite lättvindigt reducera i stort sett omgående efter att vi gjort dessa mål. Premiärmålet och således 0-1 gjorde Sjössa med ett vänsterskott i gaveln efter passning snett bakåt av Robban. Sedan gjorde Javad 2 mål (0-2 & 1-3) efter assist av Abbe respektive Sjössa. I andra halvlek är Fors det bättre laget och gör också kvitteringen till 3-3 innan HIF fastställer slutresultatet till 3-4 då Simon J stöter in returen efter en straff. Tack Simon! Sammanfattningsvis en OK första halvlek utan att glänsa medan vi gör en mkt sämre andra halvlek. Vi vet att vi kan så mycket mer än så här. Skönt med vinst iallafall så finslipar vi formen till nästa match. Skall också tilläggas att Calle fick gå ut efter tidig skada (hoppas tänderna sitter kvar) vilket gjorde att vi fick göra lite oplanerade rockader i tidigt läge.